Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd

Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Prachtige het kopen ervaringen, aangezien wij 10 jaar bedrijfscoopeation met slechts hebben en wij worden altijd beter gediend.

—— Martin

Goede partner, Goede producten, de attente dienst en op tijd levering. Allen maken zaken prettig.

—— Richard

Mooie verschijning, goede worksmanship, perfecte prestaties. Werkelijk gelukkig om deze leverancier te hebben

—— Maksim

Ik ben online Chatten Nu

Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

1 2
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD
workshops binnen workshop

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM
Aantal werknemers : 500~599
Jaarlijkse omzet : 550 Million-600 Million
Opgericht Jaar : 2006
Export pct : 90% - 100%

Van de de Zijdeweg van Peking van het de Ondernemingsbeheer de Dienstenco., Ltd wordt in het leven geroepen om de producten van de 1,2 miljoen reeksenkoeling, met inbegrip van enig-deur te vervaardigen en uit te voeren & hebben de dubbel-deurijskast, rechtop & de borstdiepvriezer, de wijnkoeler, geval enz. tonen dat op achttiende, Okt. 2006, met het gebied van de 180.000 vierkante metersbouw wordt gevestigd, ons bedrijf first-phase project met jaarlijkse productiecapaciteit van 600.000 PCs-ijskasten, en second-phase project gebeëindigd dat 2,4 miljoen koelingstoebehoren kunnen jaarlijks leveren.

 

Wij hebben verscheidene internationale standaardlaboratoria gevestigd die overeenkomstig milieubescherming & energie - besparingsnorm, met geavanceerd technisch en strikt systeem voor kwaliteitscontrole. 80% van onze producten worden uitgevoerd naar Europa, Amerika, Midden-Oosten enz. wij CQC-inspectie en bereikte ISO9001 hebben overgegaan: 2008, ISO14001: 2004 en OHSAS18001: de certificatie van 1999; De meeste producten worden goedgekeurd met CCC, van ETL, van JET, van CE/GS, van SAA/MEPS, SONCAP-certificaten enz.

 

Wij hebben Algemene Vergaderingsworkshop, kabinetsworkshop, plastic delenworkshop en persworkshop, die volledige capaciteit voor alle productieprocedures heeft, van het plastic vormen aan de vervaardiging van het bladmetaal/het schuimen en algemene assemblerend enz. wordt het belangrijkste productiemateriaal ingevoerd uit Italië, Singapore, de V.S. en andere landen met automatisering op hoog niveau; cyclopentane het schuimen, van R600a & R134a-maakt het koelmiddel, merknaamcompressor, die allemaal ons product aan internationale norm van milieubescherming & energie voldoen - besparing.

 

Wij absorberen ons unceasingly diverse soorten professioneel technisch personeel terwijl het uitbreiden van de markt, doel bij „producten, kwaliteit, de dienst, efficiency“, „dienend de wereldmarkt, die tot het hoogste merk“ leidt en ontwikkelen om een uitstekende koelings verwerkende leverancier met onderzoek, productie en marketing integratie te zijn, die aan de markt, betrouwbaarst van kwaliteit dichtst is, de meeste prijs concurrerend en snelst in marktreactie.

 

Het onthaal aan slechts Elektronisch en geniet elke dag van uw leven!

Contactgegevens
Beijing Silk Road Enterprise Management Services Co.,LTD

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)